Dobrodošlica polaznicima

Dragi polaznici,
zadovoljstvo mi je što ste odabrali upravo našu ustanovu za stjecanje novih znanja iz područja pomorske nautike i pomorskog brodostrojarstva.
Nakon ljetne stanke ponovno krećemo u našu obrazovnu priču doškolovanja i prekvalifikacije u pomorskim zanimanjima u kojoj će biti potrebno odgovoriti na visoke zahtjeve nastavnih sadržaja.

I ove godine poseban smo značaj dali održavanju nastave na najsuvremenijoj nastavnoj i simulacijskoj opremi kako bi stvorili što vjernije pomorske uvjete i poticajno okruženje za rad.

Rad u manjim skupinama polaznika i individualni pristup polazniku put su ka kvalitetnijoj nastavi i korisnosti za samog polaznika.
Vjerujem da će Vam iskustvo i znanje naših visokoosposobljenih i stručnih nastavnika s dugogodišnjim praktičnim iskustvom u privredi i pomorstvu pomoći u razvijanju interesa i savladavanju novih izazova koji su pred Vama.

Iskoristite ovu priliku najbolje što možete. Vaš uspjeh je i nama nagrada. Budite vrijedni i ustrajni na svom putu prema najvišim časničkim zvanjima.
Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i od srca želim uspješan nastavak Vašeg obrazovanja u našoj ustanovi.

Ravnateljica
Natalija Palčić