“Modri kavez” idući tjedan ponovo u Splitu!

Dokumentarni film Brune Bajić, gotovo endemski uradak o emotivnom životu pomoraca i njihovih obitelji na velikom platnu, mlade splitske redateljice ponovno je u CINEPLEXXu. Priča o emotivnom životu pomoraca i njihovih obitelji, rastancima i povratcima po nalogu Kompanije, jedinstveni je uradak “insiderice”, kćerke pomorca punih 30 godina.

Točno tjedan dana traju projekcije, OD OVOG ČETVRTKA DO IDUĆE SRIJEDE, 9. STUDENOG, SVAKIM DANOM U 18,30 SATI U DVORANI 6.


Kroz “Modri kavez” želja mi je da osjetite ljuljanje valova i mirnoću pučine, baš onako kako život zna, u potpunoj ravnoteži. Važno je da ove predivne priče dodirnu vaša pustolovna srca i ostanu zabilježene kao važan emotivni i profesionalni dokument ljudi koji su ostavili traga u pomorstvu diljem svijeta, ali i na srcima svojih bližnjih, stalnim odlascima i dolascima, rastancima i sastancima. – kaže nam Bruna Bajić, redateljica (i prva ženska magistrica filma) no što je sigurno puno važnije, dijete pomorca punih 30 godina.

Njena majka i producentica “Modrog kaveza” Žana Bajić još konkretnije sublimira poruku filma.
– “Modri kavez” je kruna na živote mnogih pomoraca, a isto tako i oda svim odvažnim i hrabrim ženama pomoraca koje su čuvale ono najvrjednije – obitelj.